Wensink Mercedes-Benz zet Adem, dé proefritplanner in!

Wensink Mercedes-Benz zet Adem, dé proefritplanner in!

Wensink Mercedes-Benz zet Adem, dé proefritplanner in!

Wensink Mercedes-Benz organiseert op zaterdag 26 september een outdoor evenement om de nieuwe GLC, GLE en GLE Coupé te presenteren. Door het inzetten van Adem, dé proefritplanner kunnen klanten met slechts enkele klikken een proefrit inplannen in één van de drie modellen.

Op het evenement zijn tien demo’s beschikbaar voor het maken van een proefrit.  Dankzij Adem komt Wensink Mercedes-Benz met een uiterst eenvoudige  manier om van tevoren, op de door de klant gewenste tijd,  de proefrit te reserveren. De 360 aanmeldingen zijn per e-mail benaderd, met de functionaliteit van Adem in de mail verwerkt. Binnen twee dagen waren reeds 68(!) proefritten met slechts enkele muisklikken ingepland.

In het verleden werden deze aanvragen telefonisch of per e-mail gedaan, waarna dit handmatig in de agenda gezet moest worden. Buiten de manuren die deze manier van werken kostte, werden klanten teleurgesteld, omdat bij zo veel reserveringen vanzelfsprekend gelijke tijden voor een proefrit zaten. Door het inzetten van Adem zorgt Wensink Mercedes-Benz dat, zowel voor henzelf als voor de klanten, op ieder moment een bijgewerkte agenda beschikbaar is. Op deze manier wordt niemand teleurgesteld en weten alle betrokkenen op welke tijd de proefrit gemaakt wordt!

Dag voor het hele gezin

Alle genodigden kunnen één introducé meenemen en zijn vrij hun (klein)kinderen mee te nemen naar het evenement. Wensink Mercedes-Benz wil van het evenement een bijzondere middag voor het hele gezin maken . Naast de mogelijkheid een proefrit te maken in de nieuwe modellen, zijn er tal van activiteiten, zoals: quadrijden, klimmen en luchtbuksschieten.

Adem is zeer te spreken over de samenwerking met Wensink Mercedes-Benz en wenst alle betrokkenen een fijne dag op 26 september!