Uw voordeel

Met Adem, dé proefritplanner, zult u tijd en kosten gaan besparen. Door uw klanten 24/7 de service te bieden die zij van uw bedrijf verwachten kunt u het online enthousiasme van uw klanten direct verzilveren.

24/7 verkoper

Een echte verkoper is 24/7 verkoper. Maar naast het visitekaartje ontbreekt het hen vaak de middelen om die ‘hot’ lead binnen te slepen wanneer zij op pad zijn.

Met de mobiele verkopers app van Adem, dé proefritplanner, zal dit gaan veranderen. Wanneer iemand interesse toont in één van uw demo’s stelt de verkopers app uw verkoper instaat om direct, ‘on the spot’ een proefritafspraak met hen te maken of hen een uitnodiging te sturen met daarin een link naar uw Adem front end. Daar kan de ‘hot’ lead vervolgens zelf de afspraak maken door een paar simpele stappen te doorlopen.

 

Tevens stimuleert u met de verkopers app competitiviteit onder uw verkopers. Contactverzoeken komen in de wachtruimte. De eerste van uw verkopers die deze ‘lead’ oppakt mag de afspraak maken. In de ranking lijst zien uw verkopers hoe zij presteren ten opzichte van hun collega verkopers en u kunt alles volgen.

Tijd is geld!

Geautomatiseerde administratieve processen, zoals bijvoorbeeld het genereren van een ingevulde bruikleenovereenkomst, het exporteren van afspraken naar Outlook en Google Agenda, automatische e-mailbevestigingen en nog veel meer, zullen u veel tijd gaan besparen. Tijd die u ongetwijfeld aan betere dingen zou kunnen besteden zoals bijvoorbeeld het klaarmaken van de proefritauto en het ontvangen van uw klanten

Adverteren alleen is niet genoeg

Waarschijnlijk bent u regelmatig bezig met het vergroten van uw bereik om prospects of klanten te interesseren. Vaak doet u dit door middel van adverteren en bijvoorbeeld door het gebruik van Google Adwords. Een vereiste van deze tijd maar vaak kost het u meer dan het oplevert!

Met de campagne generator van Adem, verwacht in Q3 2015, kunt u zelfstandig campagnes gaan inrichten voor een door u gemaakte selectie van klanten en prospects. Met slechts een actiesite en een link zult u meetbare, realistische en effectieve campagnes gaan voeren!